“..painea casei tale”

Trecut.

Istoria companiei incepe in anul 1995. Inceputul, a fost greu, dar nu imposibil. Prima locatie a fost intr-un spatiu mic, amenajat dupa cerintele acelor timpuri, an de an a fost marit spatiul de productie, mereu insuficient. In ciuda concurentei din ce in ce mai acerbe dar cu daruirea si motivarea muncitorilor, compania a progresat, numarul angajatilor a crescut iar gama de produse s-a diversificat.

Prezent.

A fost finalizat un nou spatiu de productie modern dotat si echipat conform normelor europene. Dezvoltarea parteneriatului cu peste 100 de firme care desfac produsele noastre a dus la o constanta dezvoltare in timp. Adepti ai dictonului “PAINEA SE FABRICA CU DRAGOSTE”, produsele noastre de panificatie sunt fara conservanti, de o calitate excelenta si intr-o gama variata de sortimente.

Viitor.

Compania isi propune sa formeze muncitori mai bine pregatiti profesional, capabili sa lucreze cu tehnologii moderne de procesare, eficienta financiara si practici in domeniul protectiei mediului. In final dorim ca toate cele enumerate sa contribuie la crearea de valori aditionale, suplimentarea nevoilor de baza ale consumatorilor, pentru certificarea sigurantei si calitatii alimentelor.

Manager
Prof. Demergian Cornel

© Copyright RASOF PROD IMPEX S.R.L
Design by Logitask
W3C Valid: XHTML 1.0 Transitional, CSS Level 3
Web Browser Compatibility: Mozilla Firefox, Opera, Apple Safari, Google Chrome, Internet Explorer 7+